Japan
De hoofdstad van Japan is Tokyo. Sinds 1886 is Tokyo de hoofdstad geworden. Tokyo is eigenlijk geen echte stad, maar een van de provincies van Japan. Alle 23 speciale wijken van Tokyo worden als aperte stad bestuurd en samen beslaan ze het gebied van de historische stad.
 
Bezienswaardigheden Tokyo 
 
Wist je dat...

Tokyo de grootste stad ter wereld is? Er wonen ongeveer 37 miljoen inwoners in de hoofdstad van Japan, dit is meer dan 2x zoveel als in heel Nederland!

 

Tokyo tower

De Tokyo Tower is eigenlijk een exacte replica van de Eiffel toren uit Parijs maar dan iets groter. Met een hoogte van 333 meter staat de Tokyo Tower ook op de tweede plek van hoogste gebouwen in Japan. De nieuwe zendmast Tokyo Skytree is met 634 meter sinds 2012 de hoogste.

Akihabara

Als je de gekke kant van Tokyo wilt zien moet je naar Akihabara. Dit is een wijk, maar in deze wijk vind je alles. Je vindt hier de gekste gadgets en ontzettend veel game halls. Game halls vind je trouwens overal in Tokyo en het is geweldig om te zien hoeveel plezier de mensen hier hebben. Jong, oud, student of zakenman, iedereen gaat er naartoe.

 

Tokyo tower
Tokyo Skytree
Akihabara
Maak simpel je website Eigen site maken